Consultatia – Planul de tratament

Scopul planului de tratament este sa raspunda nevoilor dumneavoastra. Fiecare pacient este unic, la fel ca o amprenta digitala. De aceea, indiferent ca este vorba despre un proiect de estetica dentara, de implantologie, de un tratament ortodontic sau endodontic , acesta trebuie personalizat pentru fiecare pacient si pentru fiecare problema in parte.

La Verte Clinique, comunicarea cu pacientul este primordiala. Inainte de orice trebuie sa asculti pacientul, sa ii intelegi problema, dorintele si temerile.

Credem ca tratamentul stomatologic al fiecarui pacient poate fi comparat cu succes cu planificarea si implementarea unui proiect in constructii.

Care este primul pas in tratamentul dentar?

Prima etapa este consultatia initiala, analiza starii dentare a pacientului si identificarea problemei.

Cum voi arata sau cum va fi imbunatatita starea mea de sanatate la finalul tratamentului?

Cea de a doua etapa si poate cea mai importanta in aceasta faza a proiectului nostru este stabilirea obiectivelor. Pe baza problemelor identificate de medicii nostri in urma consultatiei initiale si a informatiilor culese de la dumneavoastra, anticipam rezultatul final, ne fixam punctul in care ne dorim sa ajungem la finalul tratamentului. Aceste obiective vor fi comunicate si discutate cu dumneavoastra.

In ce consta tratamentul propriu-zis si cat va dura?

Dupa stabilirea si agrearea de comun acord a obiectivelor, medicii nostri identifica cele mai potrivite solutii si proceduri pentru atingerea obiectivelor propuse si estimeaza timpul necesar pentru realizarea acestora. Vom stabili impreuna numarul de vizite necesar, timpul alocat fiecarei vizite, orarul vizitelor in functie de programul dumneavoastra sau timpul disponibil.

Vor exista riscuri? Ce implica acestea?

De asemenea, vom identifica si analiza eventualele riscuri ce pot aparea in timpul tratamentului si vom propune solutii optime pentru minimizarea acestora.

Cat si cum voi putea plati?

Pe baza analizei procedurilor ce vor fi executate, a materialelor necesare si a posibilelor riscuri, vom realiza estimarea costurilor si planul de rambursare (plata).

Toate aceste informatii ce alcatuiesc planul de tratament vor fi explicate, discutate si agreate cu dumneavoastra. Astfel, dumneavoastra veti sti de la bun inceput pasii pe care ii vom urma pentru a ajunge la rezultatul propus, durata si costurile tratamentului, practic veti avea harta completa a proiectului dumneavoastra dentar.

Pentru a asigura de fiecare data un nivel inalt de performanta si satisfactie a pacientului, Verte Clinique inseamna o echipa de medici specialisti cu o vasta experienta in aria lor de expertiza, pasionati de tot ceea ce fac si care se preocupa in permanenta de dezvoltarea lor profesionala.

Cele mai importante valori care ne caracterizeaza si care n-au adus impreuna sunt comunicarea excelenta si lucrul in echipa. Ne completam perfect si astfel, impreuna, reusim de fiecare data sa asiguram succesul tratamentelor dentare si sa aducem zambetul pe buze pacientilor nostri.