Despre noi


 

 

Zambetul este cartea ta de vizita. De aceea la Verte Clinique iti oferim cele mai bune solutii pentru a-ti recapata si mentine sanatatea. Excelenta in servicii medicale si expertiza specialistilor nostri ne pozitioneaza, inca din 1996, drept clinica potrivita pentru tine si cei dragi tie. Iti punem la dispozitie o gama completa de servicii stomatologice la cele mai inalte standarde: estetica dentara, implant dentar, ortodontie, endodontie microscopica, homeopatie etc.

Povestea noastra a inceput in anul 1996 când doi medici experimentati si familisti convinsi – Alexandrina si Traian Coroi – au avut initiativa de a deschide una dintre primele clinici dentare din Ploiesti – Homeodent. O clinica de familie ce isi propunea sa readuca zambetul pe buzele pacientilor sai prin combinarea tehnicilor dentare cu cele homeopate - solutia completa.

Misiunea noastra a fost si este aceea oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde iar astfel de a ne face pacientii sa zambeasca cu incredere.

Clinica a crescut organic, iar serviciile oferite s-au diversificat treptat din dorinta noastra de a veni in intampinarea pacientilor si inca din primul an de la deschidere, numarul de cereri din partea acestora a crescut foarte mult.

In 2013, clinica noastra a trecut printr-un proces de rebranding si reconsolidare, relansand una dintre cele mai noi si mai dotate clinici stomatologice de familie din Ploiesti sub un nou nume – Verte Clinique Ploiesti.

Pacientii nostri beneficiaza de tratamente de ultima generatie, la cel mai inalt nivel tehnologic precum si al actului medical.

Clinica se distinge prin ambientul cu linii clasice si atomosfera placuta, reusind sa ofere incredere si confort pacientului inca de la prima vizita. Fiecare cabinet este dotat cu aparatura ultramoderna, pentru realizarea celor mai performante lucrari.

Verte Clinique Bucuresti

Verte Clinique Ploiesti