Despre noi

Home / Despre noi

Bine ai venit la Verte Clinique!

Zambetul este cartea ta de vizita. De aceea la Verte Clinique iti oferim cele mai bune solutii pentru a-ti recapata si mentine sanatatea zambetului.

Excelenta in servicii medicale si expertiza specialistilor nostri ne pozitioneaza, inca din 1996, drept clinica potrivita pentru tine si cei dragi tie.

 

Iti punem la dispozitie o gama completa de servicii stomatologice la cele mai inalte standarde: estetica dentara, implantologie, ortodontie, endodontie microscopica, parodontologie, chirurgie dentara, radiologie dentara, stomatologie pentru copii, homeopatie etc.

Povestea noastra a inceput in anul 1996 când doi medici experimentati si familisti convinsi – Alexandrina si Traian Coroi – au avut initiativa de a deschide una dintre primele clinici dentare din Ploiesti – Homeodent, o clinica de familie ce isi propunea sa readuca zambetul pe buzele pacientilor sai prin combinarea tehnicilor dentare cu cele homeopate – solutia completa.

Clinica a crescut organic, iar serviciile oferite s-au diversificat treptat din dorinta noastra de a veni in intampinarea pacientilor, astfel incat, inca din primul an de la deschidere, numarul de cereri din partea acestora s-a marit foarte mult.

In 2013, clinica noastra a trecut printr-un proces de rebranding si reconsolidare, devenind una dintre cele mai noi si mai modern dotate clinici stomatologice de familie din Ploiesti sub un nou nume – Verte Clinique.

In 2015, ne extindem si in Bucuresti prin deschiderea unei noi clinici in centrul capitalei, in zona Piata Unirii. Cu o suprafata de aprox. 250 mp, aparatura ultramoderna si un centru radiologic inclus, Verte Clinique Bucuresti a devenit in foarte scurt timp clinica preferata a familiilor si a celor care isi doresc sa beneficieze de servicii stomatologice complete la cele mai inalte standarde.

Misiunea noastra a fost si este aceea de a oferi servicii medicale la standarde de excelenta, iar astfel de a ne face pacientii sa zambeasca cu incredere.

Pacientii nostri beneficiaza de tratamente de ultima generatie, la cel mai inalt nivel tehnologic precum si al actului medical.

Clinica se distinge prin ambientul cu linii clasice si atomosfera placuta, reusind sa ofere incredere si confort pacientului inca de la prima vizita. Fiecare cabinet este dotat cu aparatura ultramoderna, pentru realizarea celor mai performante lucrari.

Verte Clinique – Bucuresti

Verte Clinique – Ploiesti

Echipa noastra