Bine ai venit la Verte Clinique!

Zambetul este cartea ta de vizita. De aceea la Verte Clinique iti oferim cele mai bune solutii pentru a-ti recapata si mentine sanatatea zambetului.

Iti punem la dispozitie o gama completa de servicii stomatologice la cele mai inalte standarde: estetica dentara, implantologie, ortodontie, endodontie microscopica, parodontologie, chirurgie dentara, stomatologie pentru copii, etc.

Clinica a crescut organic, iar serviciile oferite s-au diversificat treptat din dorinta noastra de a veni in intampinarea pacientilor, astfel incat, inca din primul an de la deschidere, numarul de cereri din partea acestora s-a marit foarte mult.

Misiunea noastra a fost si este aceea de a oferi servicii medicale la standarde de excelenta, iar astfel de a ne face pacientii sa zambeasca cu incredere.

Pacientii nostri beneficiaza de tratamente de ultima generatie, la cel mai inalt nivel tehnologic precum si al actului medical.

Clinica se distinge prin ambientul cu linii clasice si atomosfera placuta, reusind sa ofere incredere si confort pacientului inca de la prima vizita. Fiecare cabinet este dotat cu aparatura ultramoderna, pentru realizarea celor mai performante lucrari.