Implantologie


De-a lungul anilor, multi dintre noi pierd unul sau mai multi dinti din cauza cariilor, accidentarilor, inaintarii in varsta sau bolii parodontale.

A trai fara dinti este jenant si incomod. Lipsurile ne afecteaza vorbirea, aspectul si capacitatea de a ne alimenta sanatos.

Exista mai multe optiuni pentru inlocuirea dintilor lipsa, iar implantul dentar este solutia ce ofera cea mai naturala senzatie dintre toate, pacientii nostri reredobandid astfel un zambet functional si sanatos.

In timpul operatiei,  se introduce un implant de titaniu in maxilarul pacientului, care se integreaza natural in os in cursul catorva saptamani. Un implant dentar are aceeasi functie ca radacina unui dinte natural, oferind sprijin solid pentru un nou dinte.

In cabinetul nostru stomatologic, puteti beneficia de urmatoarele interventii chirurgicale, efectuate de un medic primar in chirurgie dento-alveolara:

– IMPLANTURI DENTARE

– IMPLANTURI ORTODONTICE

– SINUS LIFT

– BONE SPREADING

– REZECTII APICALE

– CHISTECTOMII

– DESCOPERIRI CHIRURGICALE ALE DINTILOR INCLUSI SI ANCORAREA LOR ORTODONTICA

– GREFA OSOASA

– GREFAREA GINGIEI

– EXTRACTII ALVEOLOPLASTICE

– REGULARIZAREA CRESTELOR EDENTATE IN VEDEREA PROTEZARII;

Interventiile chirurgicale se fac doar in urma unui consult amanuntit, a completarii unui formular de evaluare a starii generale de sanatate si a interpretarii rezultatelor analizelor.