Servicii


Credem in solutii, nu in sabloane!

La Verte Clinique beneficiezi de o gama larga de servicii si specialitati stomatologice. Datorita investitiilor in tehnologie, echipa noastra si-a diversificat si imbunatatit continuu serviciile oferite. De aceea, astazi va oferim o gama larga de servicii de: Chirurgie orala (implante dentare, rezectie apicala,operatie paradontala, exctractie molar de minte); Stomatologie generala, Endodontie microscopica(tratamente de canal la microscop) Ortodontie (aparat dentar fix sau mobil, aparat dentar invizibil Invisalign), Paradontologie, Implantologie si Estetica dentara (lucrari din portelan, incrustatii, fatete ceramice, lucrari pe implanturi dentare, proteze acrilice si scheletate pe implant dentar).

Misiunea noastra este de a aduce inovatia mai aproape de voi, pacientii nostri si de a va oferi o viata cat mai sanatoasa!

Verte Clinique va propune sa va bucurati cat mai mult de timpul vostru liber zambind.

Pentru voi am creat o serie de solutii medicale menite sa va sustina in pastrarea unui stil de viata  cat mai sanatos. Astfel am adaugat valoare muncii noastre prin creeare de abonamente pentru o mai buna prevenire, acestea se adreseaza atat pacientilor individuali, cat si companiilor care isi doresc sa aiba grija de sanatatea angajatilor lor.