Tarife


La Verte Clinique credem in solutii!

Pentru a evita toate neplacerile cauzate de problemele dentare trebuie sa acordam o atentie deosebita preventiei. Echipa Verte Clinique a dezvoltat o serie de abonamente menite sa faca din vizita la dentist o placere!

Te ajutam sa previi cariile, tartrul, placa bacteriana sau alte probleme dentare, urmarim astfel tratamentul precoce al afectiunilor dentare!

Iata cateva din beneficiile unui abonament la Verte Clinique!

Consultatii de specialitate, pacientilor nostrii li se asigura consultatii pentru orice specialitate stomatologica (stomatologie generala, parodontologie, ortodontie, implantologie).

Radiologie dentara, toate radiografiile necesare efectuarii unui tratament stomatologic exact sint asigurate integral la sediul Verte Clinique.

Profilaxie si estetica dentara, beneficiati de o igienizare eficienta: detartraj cu ultrasunete si periaj profesional de 2 ori pe an.

Anesteziologie, toate anesteziile necesare desfasurarii interventiilor medicale stomatologice.

Protetica, amprentele si modelele de studiu in vederea efectuarii lucrarilor dentare sunt incluse.

Urgente stomatologice, prioritate in acordarea asistentei stomatologice de urgenta

Abonamente accesibile incepand cu 5 euro/luna.

Te invitam sa ne CONTACTEZI pentru o oferta personalizata familiei sau companiei tale.

 

Pentru fiecare situatie identificata, medicii nostri ofera solutii adaptate nevoilor fiecaruia dintre pacientii nostri. Credem intr-un parteneriat intre medic si pacient de aceea, fiecare pas este explicat in detaliu pacientilor nostri iar decizia o luam impreuna cu acestia, pentru a asigura succesul fiecarei interventii.